Dag iedereen,

Vandaag zijn we in Kandy.
We bezoeken de tempel, en gaan van hieruit naar Nuwara Eliya.
Deze avond en morgen is er de meeting met de leden van het commitee omtrent de projecten en de werking van het commitee.

Het bouwproject is goed verlopen, Er werden toiletten voorzien naast een parochiekerk, die gebruikt zullen worden door de kerkgangers, maar vooral door de jongeren die hier regelmatig in groep samenkomen voor vorming en training. Deze jongeren komen van over het hele land.
Mijn 2 broers waren opgetogen over de samenwerking met de plaatselijke jongeren, die meehielpen om een diepe put te graven voor de afloop van de toiletten. De funderingen voor de toiletten werden gemaakt, en Eric vertelde dat hij nog nooit zo hard gewerkt had in Sri Lanka. Ook Ronnie is opgetogen. Hij houdt er een pijnlijke rug aan over, maar dat wordt wel beter.
De plaatselijke patoor heeft indruk gemaakt op Eric en Roonie door zijn inzet voor de mensen in de parochie, maar ook daarbuiten.

Er volgen uiteraard nog meer verslagen op de website in verband met deze reis, maar onze tijd om te mailen is beperkt enhet is niet overal even makkelij om een goed internet cafe te vinden.

We gaan onze laatste week in!
Tot spoedig!

Groetjes,

Lieve