Nieuws uit Sri Lanka

MDKF Changed the lifestyles of women in Tsunami village, Negombo


Due to the closure of the country as a result of Corona Virus, the mostly affected are the daily wage earners such as fishermen, construction workers and etc… The Tsunami village in Wellaweediya- Negombo is such affected party. During the said period they took meals only twice a day.

Lees meer: Nieuws uit Sri Lanka

Oud voorzitter overleden.

Met droefheid moeten wij het overlijden aankondigen van Joseph Anthony Manchanayake, voormalig voorzitter van de Martin De Kegel Foundation in Sri Lanka, op zaterdag 12 juni 2021. 

pastedGraphic.png

Zijn engagement bij de start van de Foundation; zijn netwerk en betrokkenheid gedurende vele jaren zijn essentieel geweest voor onze Foundation om te worden wat het nu is. Wij zijn dankbaar voor de solide basis en de duidelijke weg die hij ons heeft gewezen. 

Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden.

Dank u, Mr Anthony, en moge u rusten in vrede.

Voor de Foundation Martin De Kegel,

Lieve en alle leden van het bestuur vzw Martin De Kegel

Bubbel Run/Bike

Als alternatief voor de Marathon de Medoc hebben we dit jaar een activiteit in België georganiseerd. Daarbij kon iedereen deelnemen aan een sport activiteit. Johan legt het in een kort filmpje even verder uit. 

Mondmaskers

De vzw Martin De kegel maakt mondmaskers voor €5 het stuk. Er zijn ook andere types. Neem gerust contact op waneer je geïnteresseerd bent. Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Deze venster-mondmaskers zijn verkrijgbaar voor €8.

Corona pandemie in Sri Lanka

Op 6 juli 2020 ontvingen we een schrijven van onze voorzitter in Sri Lanka over de corona toestand in Sri Lanka.

 

Lees meer: Corona pandemie in Sri Lanka