Voor 50€/jaar geeft u een kind een toekomst!

Steun hen, doe een gift!

Naar Home pagina

We danken alle medewerkers, familie en vrienden voor jullie vrijwillige inzet op de voorbije Bergenkruisfeesten. We hadden geluk met het weer, maar vooral met jullie, die er voor alle aanwezigen een prachtige dag van hebben gemaakt. In de voormiddag was het gezellig druk, en zoals steeds was het in de namiddag op de koppen lopen. Samen met de Chiro hebben we er een ferme lap op gegeven.

Hebben jullie opmerkingen ter verbetering (praktische zaken, ...) of ideeën om dit traditionele ontmoetingsfeest nog meer kleur te geven, laat ze gerust weten. Elise, de buurvrouw die haar terrein ter beschikking stelt, was in ieder geval zeer tevreden over onze bijdrage. We hoorden al dat ze in de toekomst terug graag op onze VZW beroep wil doen.

We hebben mee gezorgd voor een stevige omzetstijging van het feest. We laten jullie de concrete opbrengst voor de vzw nog weten en wat we hiermee kunnen doen voor de mensen in Sri Lanka. Onze stand met winkeltje was in ieder geval ook een succes en gaf ons de mogelijkheid om in contact te komen met een nieuw publiek.

Hieronder enkele sfeerfoto's.

Nogmaals een dikke, dikke merci en vele warme groeten,

Johan en Mieke