Voor 50€/jaar geeft u een kind een toekomst!

Steun hen, doe een gift!

Naar Home pagina

Zoals reeds vele jaren wordt ook dit jaar de Marathon van de Médoc gelopen door mijn broers en enkele sympathisanten.

Ook dit jaar kan er gesponsord worden voor 2 goede doelen:

  • VZW Martin De Kegel met verschillende projecten in Sri Lanka.
  • Ook voor een project van bij ons: Het Raster dat begeleiding voorziet voor kinderen, jongeren met autisme en gezinnen die te maken hebben met autisme.

In de onderstaande bijlage vinden jullie meer informatie omtrent de projecten en ook de respectievelijke websites bevatten heel wat informatie.

Stortingen voor de projecten van minstens 40 euro op jaarbasis geven recht op een fiscaal attest.

Met deze informatie mail doen we nogmaals beroep op jullie vrijgevigheid.

We hebben er ook voor gekozen om niet meer aan iedereen een papieren flyer te sturen, dit om kosten van postzegels en papier te beperken. Alle info staat immers op de ingesloten bijlage.

We willen jullie nogmaals bijzonder hartelijk danken voor alle steun en aanmoediging die we van jullie reeds mochten ontvangen... dit is voor ons een aanmoediging om verder te werken voor de projecten die broodnodig zijn.

Nog even dit: wegens de nieuwe regelgeving van het ministerie van financiën vragen we jullie om ons jullie rijksregisternummer te bezorgen, dit om de attesten te kunnen uitschrijven. Stuur ons dus een mailtje met de vermelding van: 

  • naam en adres
  • rijksregisternummer.

De gegevens omtrent de storting ontvangen we via de bank. We gebruiken deze gegevens uiteraard enkel en alleen voor het opmaken van de attesten. Klik op “Ik geef” bovenaan voor meer informatie over giften en fiscaal attesten.

Hartelijk dank voor jullie begrip.

Lieve Van Rysselberghe en het team van VZW Martin De Kegel.

Hieronder of via deze link een filmpje met enkele sfeerbeelden van de Marathon du Médoc 2022 (© Dailymotion & Marathon du Médoc):

 
En hieronder onze flyer over de Marathon du Médoc 2023. Je kunt de flyer ook afdrukken of downloaden.